CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 23 July 2012

Semue Lelaki Boleh Jadi Hensem




asalamualaikum....

Ello korang....So...kepada cowok-cowok diluar sana..kamu mau jadi ganteng (ensem) enggak??? ni adalah berdasarkan pemerhatian aku laa...selalunya...lelaki yang hensem perasan dirinya adalah ensem dan mengambil langkah dengan cara menyukarkan orang berkawan dengan dia...seolah-olah "eleeehhh....minah ni nak kawan dengan aku sebab aku hensem laa tu" kan..kan....kan....trust me...bende tu automatik buat korang jadi hodoh....walaupun anda macho macam mirip aaron aziz.....tangkas menangkap bola macam khairul fahmi che mat...dan cute macam Pasha Ungu...

Nice/Baik
korang tak perlu jadi batman atau spiderman yang menyelamatkan orang dalam kesusahan...cukup laa korang boleh membezakan mana yang baik dan mana yang buruk...Untuk jadi hensem mulenya dari hati yang sweet...then baru korang boleh jadi hensem....


Nakal bukan jahat
girls suke lelaki nakal!! fact!! sebab nakal korang tu adelaa identiti korang.....korang ade modus operandi nakal anda sendiri.... lelaki yang nakal is a star among others.....korang tengok budak paling nakal dekat sekolah atau dalam kelas korang.....walaupon korang dah bertahun-tahun abes sekolah....korang mesti ingat lagi sapa yang paling nakal berbanding ketua pengawas atau pelajar cemerlang time batch korang tu.


Slamber
girls preffered lelaki yang slamber tapi jangan laa disebabkan nak membuktikan korang slamber, korang  melepaskan gas-gas metana korang depan orang ramai...itu bukan slamber tapi tu kes bunuh diri...slamber means jadi diri korang sendiri....tak perlu untuk jadi macho macam kamal adli, genius macam sheikh muzhaphar dan cute macam alexander rybak...


Mudah bergaul
bile korang pandai bergaul...automatik orang sekeliling tertarik dengan korang...tapi, korang kena berhati-hati pilih topik perbualan korang dengan orang sekeliling korang sebab orang akan nampak korang annoying bile korang bukak topik yang takde kena mengena sama ada yang hidup atau yang passed away....dan kadang-kadang suasana akan jadi senyap sekejap sebab orang tak tau korang cakap pasal ape....time tu boleh laa korang balik sebab mak panggil untuk cover malu tersebut...

Kelakar
korang prefered kawan dengan orang yang gila-gila ke atau orang yang serius memanjang...korang mesti prefered join gotong-royong membersihkan kawasan kampung/sekolah/surau dari lepak dengan kawan yang selalu bercerita tentang cerita cerekarama sedih rumah tangga dengan gf/bf dorang atau tentang rutin kehidupan seharian yang dilalui mereka....sense of humor ni laa yang dapat buatkan korang makin rapat dengan sesiape saja accept orang tu jenis yang tak suke gelak...

Wokey....that's all teori adibah untuk kali ni...selamat berpuase dan tenung-tenungkan laa serta selamat cube try test tengok...

1 comment:

logorithm said...

Wah... kalau camtuh, maknanya I hensem jugak lah? :-p

Post a Comment