CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 10 July 2012

MOney for LiVing

asalamualaikum...
 

ello  kepada orang-orang yang takde buat ape..kejenye online je kan dari tadi...seperti diri gue ini..aku tengah serabot cari kerja laa skang...aduiii...sape-sape dan ape-ape tahu tak kot-kot ada kileja kosong kat tempat korang bekerja ker...aku ni baru lagi dalam bidang pengangguran ni...so..aku taknak laa memanjangkan lagi tempoh penglibatan aku dalam dunia pengangguran ni...nanti aku jadi penganggur yang berkaliber dan berdedikasi lak kan...aku harap giler aku dapat kerja sbelom raye ni...at least...tapi macam imposibble je kan...takpe...yang penting usaha...


Bile kite cakap pasal kerja automatik....terlintas di kepala....interview....argghhhh!!! stresss!! aku tak suke interview....ada kemungkinan tak aku dapat kerja tanpa interview...??? bak kata member aku..nizam.."ko ingat ko anak agung" ...ye tak ye gak kan...aku tak suke diinterview sebab calon yang di'interview itu akan di'judge' start dari korang bukak pintu kat bilik interview tu..(kalau ade pintu laa kan) sampai korang kuar balik dari bilik tu...tapi tu laaa kan..kalau tak diinterview macam mana kite nak tau calon tu macam mana kan...macam kahwin...kalau tak pernah jumpe...tak pernah bercakap lansung...macam mana nak kahwin kan....ehh..ehh...tetibe bab kahwin lak...huhu....

erm..kalau korang ade vacancy kat mana-mana....yang korang tau...mintak sangat-sangat laa...pm fb aku atau mesej tagged aku...hanya allah saja yang mampu balas jasa korang.....

No comments:

Post a Comment