CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 12 July 2012

Takot keeerr

asalamualaikum...

korang buat mende petang-petang macam ni??? joging atas katil ke?? atau korang tengah exercise jari jemari korang dekat facebook,twitter, myspace, tagged, twoo dan sewaktu dengannyee??? kan?? kan?? kan?? semalam, time aku nak naik bas kat bangsar dengan husna...ramai kot foreigners tunggu bas sekali...alaa...bukan kata kat bangsar je.....time aku praktikal kat Kelana Jaya ari tu.....giler ramai foreigners....so...ape yang ada dalam kepala korang bila korang berada dekat area yang foreigners bersepah-sepah....happy?? malu-malu??? excited sebab korang boleh practice speaking korang??? bangge sebab korang kena usha dengan awang hitam??? ataaaauuuu...takot???


 mesti korang rase tak selamat giler kan....so...korang terutama cewek-cewek yang rase diri hoq (hot) tu berhati-hati laaa...tapi jangan laa pulak nanti kalau ada foreigners berdiri dekat dengan korang time korang tunggu bas...korang menjerit-jerit macam histeria pulak....itu mintak penampar namenye...ok laa...bubye..


No comments:

Post a Comment