CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 18 July 2012

Hafal Doa

asalamualaikum...

Ello blogwalker-blogwalker sekalian and readers yang tak pernah bace blog aku....entry kali ni aku just nak share sikit kat korang.....pesanan ni dari daddy angkat ku sapa lagi kalau bukan ustaz azhar idrus yang cool....huhu...aku cilok dari encek fb..lagipon bende ni ilmu agama...wajip untuk aku sebarkan.....so...kalau-kalau korang ade terase meremang bulu tengkuk time tengah bace entry ni ker...cepat-cepat laa hafal doa kat bawah tu....bak kate daddy angkat ku, ustaz azhar idrus( UAI) nak google tak sempat nak-nak line tengah semput time tu kan.....memang senak laa korang...


p/s: aku cukup benci bile bukak link tittle lain....tapi tetibe keluar muke hantu...memang free kene sumpah dengan aku.....aku bukan takot..just....tak berani je...

3 comments:

sedutzone said...

nice sharing... thanks... selamat berpose...

eyjalukman said...

thanks for sharing :)bole hafal terus nih .btw, selamat berpuasa .

al-kisah adibah said...

tq..selamat berpose utk kamu juge..=)

Post a Comment