CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 20 July 2012

Yeay!!! Esok Pose!!

asalamualaikum...



Selamat berpose bloggers sekalian and readers yang takde niat nak bace blog aku dan terrrrklikk kat blog aku, readers yang pernah bace blog aku atau readers yang terpakse bace blog aku....hadirin hadirat sekalian...esok semua umat islam akan menjalani ibadah puase....dan saya ingin menyucapkan...selamat menyambut aidilfitri ramadhan dan berharap diberi peluang untuk memperbanykkan ibadat time ramadhan kali ini...maklumlaa...umur pon dah meningkat...lagipon belom tentu sempat ke tidak terawih akan datangkan...

selain tu, kite kena control gak nafsu nafsi kite time bulan puase ni....kompem...dalam area pukul 4-5...kalau korang pergi bazaar time tu....mesti korang nak beli makanan yang anggarannye macam korang nak buat kenduri doa selamat kat rumah kan....and believe it or not....mesti sepinggan nasi dan 2 gelas air mampu membuatkan korang sendawa berkali-kali....so....beringatlaaa kamu sebelom aku ingatkan kamu.....

makanan ape and kuih jenis ape yang ade dalam kepala korang bile setiap kali bulan puase???? ace try komen atau tulis kat shoutbox....maybe aku leh try cari and try rase...=)

p/s: aku makan lebih takpe...budak-budak baru belajar macam korang....makan alakadar je....tak baek untuk perut makan bebanyak...

6 comments:

nadzirah sofia said...

selamat berpuasa :)

al-kisah adibah said...

selamat berpose....;p

Cik Laure Weng said...

selamat berpuasa.. =)
puasa jgN x puasa... =)
hehehee

miss fluffy said...

salam ramadhan:)

Kotak Mancis said...

salam ramadhan.. selamat berpuasa :) datang kejejalan sambil folo molo sini

masyi said...

sbb tu sy xsuka g bazar cz sy tau klu g bazar beli makann macam nak makan 10org....heeee...done follow...

Post a Comment