CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 13 July 2012

Uitm Puncak Alam

asalamualaikum..selamat pagi cekgu....!!

ello buddies-buddies yang sempoi....Hari ini adalah last day aku dekat Uitm Puncak Alam.....akhirnye berjaya jugak aku menamatkan study aku selama bertahun-tahun lamanye ini (3 taun je kot)......I'm gonna miss this place so much... haaaa! korang biase dengar tak Uitm Puncak alam?? maybe ade yang biase dengar and dah sampai pon kan...tapi kebanyakkan orang aku jumpe...bile aku cakap Uitm Puncak alam...respon dorang.."owh..Uitm Shah alam" sebenarnye...Uitm Puncak Alam kampus lain Uitm....terletak di Bandar Puncak Alam, Kuala Selangor....Dan dengan Banggenye.....Batch aku adalah Batch pertama Uitm Puncak Alam sejak kampus ini dibuka...ko ade?? huhu.... ni ade laa sikit2 gambar kampus uitm gue..

yang kat belakang tu..fakulti aku...fakulti pengurusan perniagaan..
view dari fakulti aku....bangunan atap merah tu...hostel...
fakulti pharmacy...
love this view...

chantekk tak kampus saye??? Baek cakap chanteekk! (sambil pegang pisau potong kek)  sebenarnye Uitm Puncak alam ni belom siap sepenuhnye....dier ade tiga fasa...gambar-gambar yang aku letakkan tu baru fasa pertama......kalau korang nak tengok yang dah siap memang tak dapek laa weyh...sekarang ni pon kampus gue ni tengah buat construction sikit (bersepah-sepah construction).......Bagi aku...tempat kite sambung belajar...tak kire laaa local ker...luar negara ke...IPTA ke IPTS ke...Kolej ke ape ke...as long tempat tu tempat korang belajar bertahun-tahun...banyak nilai-nilai kehidupan atau pengalaman/pengajaran yang kite boleh ambik untuk dijadikan sempadan dan tauladan dalam life akan datang....dan siapa korang akan datang adalah kesan dari nilai-nilai yang korang dapat time korang belajar tu....sebab korang gi belajar...korang bukan saja belajar apa yang ada dalam kelas....korang jugak belajar handle perkare yang berlaku disekeliling korang....life is a learning process, right? till then...bubye

6 comments:

ZouL said...

nice gk kt Puncak Alam ni ekh..ingtkan bse2 je :P

Adam Haiqal said...

oh da final year ke?
sy dah sem 4..fac. hotel yg menumpang tu..hahaha :)
uitm puncak alam is the best uitm pernah i sampai..tp cuaca kat sini tersangat lah panas..kan??:)

roziatul adibah Norawi said...

zoul: 2 laa..ade free..dtg laa jenjalan...=)

roziatul adibah Norawi said...

adam haiqal: owh...panas ker?? panas gak laaa...tapi berangin je kan...=)

Waalid5035 ™ said...

huhu..memang di 'puncak'...^_^
cantik permandangannya..

★ NuNa ★ said...

wahhhhh . ada masa datangla rumah saya :) saya stay kat puncak alam . shah alam2 ;::))

Post a Comment